BE oplegger

Een BE oplegger van Bunk geeft u meer laadvermogen met minder rijbewijs

Tot 12 meter en 10.000 kg trekgewicht

Met een BE oplegger profiteert u van maximaal laadvermogen. Dat is praktisch én voordelig. U vervoert meer in één rit zonder extra kosten voor personeel of grootrijbewijs. Bovendien kunnen wij uw BE oplegger naar wens uitvoeren. Denk hierbij aan open of gesloten, voorzien van een koel-/vriessysteem, schuifzeil of als semi-dieplader.

BE oplegger

Technische formule BE oplegger

Het trekkend voertuig en de schoteldruk bepalen samen het trekgewicht. De regel is dat het trekgewicht maximaal 5x de schoteldruk mag zijn. Stel uw trekker heeft een eigen gewicht van 1.880 kg (1.620 kg schoteldruk) en een maximaal toegestaan treingewicht van 10.000 kg, dan wordt het trekgewicht 8.100 kg. U benut zo optimaal het maximaal toegestane treingewicht. Graag rekenen we persoonlijk voor u uit wat uw trekgewicht wordt. Dat maakt direct duidelijk wat uw voordeel is van een Bunk BE oplegger.

Mogelijkheden en uitvoering

Standaard heeft Bunk BE opleggers op voorraad. Dit biedt u de mogelijkheid om het systeem te bekijken en beoordelen, maar ook om op korte termijn een BE oplegger aan te schaffen.

Qua uitvoering biedt Bunk verschillende opties. Zo kunt u kiezen voor een BE oplegger met schuifzeil, gesloten of juist met een open laadbak. In een persoonlijk adviesgesprek vertalen wij uw transportwensen naar een passende oplossing.

Bij Bunk Carrosserie- en wagenbouw hebben we al ruim 40 jaar ervaring met het bouwen van opleggers. De BE oplegger is door de jaren heen één van de meest gewilde transportoplossing gebleken.

De mogelijkheden voor een BE oplegger afwegen? Wij rekenen vrijblijvend voor wat uw mogelijkheden zijn. Bel 0180 – 617 988 of mail naar info@bunk.nl.

BE-oplegger-leveringsprogramma

 

Meer over: BE opleggers voorraad, BE combi oplegger, carrosseriebouw

Praktische kennis over aanhangwagens of opleggers vindt u ook op de website van logistieke ondernemersvereniging EVO..