Open laadbak

Een open laadbak van Bunk is kwaliteitswerk

Niet te zwaar, niet te licht, maar precies de meest voordelige eigenschappen

Een open laadbak moet voldoen aan de juiste kwaliteit, afgestemd op het type gebruik. De inhoud bepaalt de verpakking. Bij Bunk treft u meer dan 40 jaar ervaring in het bouwen van een degelijke open laadbak voor elk chassis. Die ervaring zetten wij in bij het bepalen van de uitvoering op uw transportbehoefte. Een open laadbak is onder andere zeer geschikt voor groenonderhoud, zwaartransport, wegenbouw, industrieel vervoer en (grof)vuilinzameling. Wij adviseren u graag over de meest geschikte materialen en handig opties.

open laadbak

Bouw open laadbak is vakmanschap

Uw open laadbak wordt doorgaans gebouwd uit een combinatie van staal en aluminium. De verwerking hiervan vraagt kennis en kunde, oftewel vakmanschap. Onze ervaren tekenaars en monteurs bouwen elke gewenste uitvoering open laadbak in nauwe samenwerking met u als klant. Maatwerk volgens de hoogste standaard en service. Uiteraard ook volgens de geldende regels en wetgeving. Hiervoor heeft Bunk de nodige certificeringen die u de garantie bieden van een veilig en kwalitatief eindproduct.

Opties om het u makkelijk te maken

De uitvoering van de open laadbak kiest u zelf en wij ondersteunen hierin met advies over de verschillende opties. Zo kunnen wij uw open laadbak uitvoeren met een hydraulische laad- en loskraan, profielen, spatborden, zijregels, specifieke verstevigingen, scharnierende delen, gereedschapskist, bepaalde vloer, kiepfunctionaliteit, huif, laadklep en nog veel meer. Een open laadbak in uw eigen bedrijfskleur? Ook dat is mogelijk dankzij onze eigen professionele spuiterij.

Bekijk voor inspiratie ons fotoarchief of informeer naar de mogelijkheden. Bel 0180 – 617 988 of mail naar info@bunk.nl.

Open-laadbak-leveringsprogramma

Eerder door ons geleverd:

Bekijk het complete fotoarchief

Meer over: carrosseriebouw, BE combi oplegger, BE combinatie.