Van Gelder

Bunk & Van Gelder

Gekoelde laadbakken voor een kropje sla

IMG_0689“We moeten het verdienen met een kropje sla”, is de nuchtere opmerking van Jordy van der Stel. Het gaat over gekoelde laadbakken van AGF-groothandel Van Gelder. Vanuit deze praktische insteek kiest Jordy als wagenparkbeheerder bewust voor de ISONORT geconditioneerde opbouw.

Een gekoelde transportoplossing op Volkswagen Crafters vanwege hun grote wendbaarheid met een maximaal laadvermogen. Inmiddels is Bunk al meer dan twintig jaar de vaste carrosseriebouwer voor Van Gelder. Misschien wel vanwege diezelfde praktische nuchterheid wat samenwerken bijzonder prettig maakt.

 

Gekoelde laadbakken voor kwaliteitstransport

Het wagenpark van Van Gelder telt zo’n 60 gekoelde laadbakken. Geconditioneerd transport is een must om top-kwaliteit versproducten te leveren. Vanuit het gekoelde logistieke centrum – zelfs de kantoren zijn koel – worden groeten en fruit naar de verschillende eigen groentewinkels en klanten gereden. De versheid en daarmee dus de kwaliteit hangt nauw samen met een juiste koelbak. “We willen alleen A-kwaliteit leveren, dus hebben we ook A-kwaliteit materiaal nodig”, ligt Jordy toe. “Zo willen we alleen koelsystemen van Carrier en moet ook de gekoelde laadbak aan hoge standaarden voldoen. Bunk weet daar perfect invulling aan te geven. Onze koelbakken zijn bijvoorbeeld op maat aangepast aan onze kratten zodat we maximaal kunnen laden. Met oog voor detail en met precisie van werken maakt Bunk het verschil.”

IMG_0677

Binnenlopen bij de carrosseriebouwer

“Elke dag gebeurt er wel wat”, vertelt Jordy. “In een rit naar soms wel meer dan 30 locaties wordt er wel eens een spiegel afgereden. Of een paaltje geraakt. Zelf sleutel ik veel aan dit soort kleine reparaties. Ook dan is Bunk een ideale partner. Ik kan elk moment even binnenlopen voor onderdelen of advies. Het contact is lekker gemoedelijk en daardoor kan je snel schakelen. Zowel met de mensen in de werkplaats als met de mensen op kantoor voor bijvoorbeeld een offerte.” Dit is volgens Jordy de belangrijkste reden om hun gekoelde laadbakken door Bunk te laten verzorgen. Het is een manier van samenwerken waarin continuïteit en service centraal staan.

 

Ervaar net als Van Gelder hoe Bunk u van dienst is in het leveren van gekoelde laadbakken of als carrosseriebouwer in het algemeen. Neem contact op via 0180 – 617 988. Kijk voor een impressie van de werkplaats het bedrijfsfilmpje. Meer informatie over onze koellaadbakken leest u op de pagina geconditioneerd in ons leveringsprogramma. Meer informatie over ISONORT vindt u hier.

 WP_20150504_13_42_20_Pro

Van Gelder Groente & Fruit

Van Gelder in Barendrecht is sinds de jaren 50 de groente- en fruitspecialist voor consument en (horeca) professionals. Bij Van Gelder vindt u ruim 5.000 producten, standaard op voorraad. Van producten uit de Westlandse kassen tot aan de meest exclusieve exoten en eigen merken. Met verse groente en met vers fruit bedienen zij klanten door heel Nederland.

www.vangeldernederland.nl

Posted in: