BE combi oplegger

De BE combi oplegger: een ideale match

Specialistische transportoplossingen

Het grote voordeel van een BE combi oplegger is de toegankelijkheid die u geniet in tegenstelling tot een vrachtauto. Zo heeft u ‘minder’ rijbewijs nodig en mag u vrachtwagenvrije gebieden betreden. U komt eenvoudigweg verder met uw lading. Bovendien is er voor elk type chassis een uitvoering mogelijk. De BE combi oplegger is een voordelige oplossing voor ieder bedrijf dat veel wil vervoeren maar maximale flexibiliteit wenst.

BE combi oplegger

BE combi oplegger bij Bunk

Door de jaren heen heeft Bunk de nodige ervaring opgedaan in de bouw van een BE combi oplegger. Voor uiteenlopende bedrijven en daarmee uiteenlopende toepassingen bouwde Bunk de meest geschikte uitvoeringen. Een BE combi oplegger is er voor veel verschillende transportbehoeften. Door maatwerk wordt uw oplegger nauwkeurig afgestemd op uw type vervoer. Dat maakt een BE combi oplegger een ideale match tussen maximaal vervoer tegen minimale inspanning en kosten.
De BE combi oplegger en een specialistische transportoplossing en vraagt daarom ook de nodige expertise in de bouw. Naast ervaring voldoet Bunk aan de verschillende eisen en beschikken wij over de nodige certificaten voor maximale garantie van een kwalitatief eindproduct.

Kortgekoppelde BE combi oplegger

In de verschillende soorten uitvoeringen kennen we ook de zogenaamde kortgekoppelde BE combi oplegger. Ook wel bekend onder de naam Clixtar-oplegger of Plussysteem. Deze uitvoering van een BE combi oplegger is niet draaibaar op de koppelschotel, maar direct aan het chassis van uw BE trekker bevestigd. Bij Bunk hebben we ervaring in de bouw van zowel Clixtar als de bouw van verschillende Plussystemen.

Uitgangspunt voor elke aanvraag bij Bunk is uw transportbehoefte. Vanuit uw vraag formuleren wij een passend advies. Bel 0180 – 617 988 of mail naar info@bunk.nl.

BE-oplegger-leveringsprogramma

Meer over: open laadbak, BE combinatie, BE trailers.