Onderhoud, Reparatie en LPK

(Hydraulische) laadkleppen worden vaak intensief gebruikt en zijn daardoor onderhevig aan slijtage. Een defect kan leiden tot vertraging of erger; de vereiste veiligheid kan in gevaar komen. Met een LPK voorkomt u verrassingen. 

carrosserie-onderhoud-reparatie

Regelmatig controleren en onderhouden van de laadklep (LPK) is volgens de Arbo-wet verplicht. Werkgevers zijn tenslotte verantwoordelijk voor de veiligheid van hun werknemers.

Minimaal één keer per jaar dient uw laadklep te worden gekeurd. Dat kan aan de hand van het LPK (Laadkleppen Periodieke Keuring) Keurmerk. Want dankzij dit keurmerk is de veiligheid van uw laadklep beter gewaarborgd.

Bunk Carrosserie- & Wagenbouw is aangesloten bij het LPK Keurmerk. Dat betekent dat u bij ons terecht kunt voor deskundig onderhoud en reparatie van uw hydraulische laadklep. Wij adviseren u de onderhoudsbeurt van uw laadklep te combineren met een keuring. Voor alle zekerheid, voor alle veiligheid. Maak snel een afspraak.

  • De laadklep wordt jaarlijks gekeurd
  • De keuring wordt uitgevoerd door een speciaal opgeleide keurmeester
  • De laadklep voldoet aan alle eisen die zijn opgenomen in de checklist.
  • U ontvangt automatisch een oproep wanneer de vervaldatum van uw LPK in zicht komt.

Regelmatige steekproeven door een onafhankelijke instantie garanderen de kwaliteit van het LPK Keurmerk.

Carrosserieschadeherstel

Ook voor reparatie van eventuele schade aan uw opbouw bent u bij ons aan het juiste adres. U ontvangt vooraf prijsopgave, wij ontvangen wanneer nodig de verzekerings-expert en zorgen ervoor dat uw schade zo snel mogelijk gerepareerd wordt.

Wilt u meer informatie over onderhoud of reparatie van uw carrosserie of laadklep(pen) neem dan nu gerust contact met ons op.

Onderhoud-productblad

.