BE trailers

Kwalitatieve BE trailers vindt u bij Bunk

Aan welke specifieke eisen moet uw trailer voldoen?

Heeft u geen grootrijbewijs maar wel grote transportbehoefte? Dan zijn BE trailers een geschikte oplossing. U rijdt al een BE trailer met slechts een BE rijbewijs. Hierdoor is een BE trailer al snel inzetbaar voor verschillende doeleinden. Het gebruiksgemak van een BE trailer wordt nog eens onderstreept door het grote laadvermogen, zeker ook door het eigen lichtgewicht uitvoering. De wendbaarheid maken BE trailers bijzonder geschikt voor vervoer in stedelijke gebieden. Zeker op die plekken waar vrachtvervoer niet of in beperkte mate is toegestaan.

BE trailers

BE trailers in elke gewenste uitvoering

De uitvoering van BE trailers betreft doorgaans maatwerk. Dit betekent dat elke trailer nauwkeurig afgestemd wordt op uw transportwensen en -behoeften. Wat u vervoert staat hierin centraal, maar ook waar en op welke manier. Vindt uw transport vooral binnen stedelijke gebieden plaats of komt het regelmatig voor dat u leeg terugrijd over de snelweg? Verschillende factoren bepalen de uitvoering van uw BE trailers. Bij het bepalen van en afstemmen op uw specifieke eisen en wensen helpen wij u graag.

Kwaliteit door ervaring

Kiest u voor Bunk dan kiest u voor kwaliteit door ervaring. Al meer dan 40 jaar is Bunk werkzaam als carrosserie- en wagenbouwer en ook veel van ons personeel is al meer dan 20 jaar in dienst. Ervaren mensen binnen een prettige werkomgeving bieden u de garantie van kwalitatieve BE trailers. Van tekening tot assemblage en ook het spuitwerk in de kleur van uw bedrijf doen wij in eigen huis. Hierdoor houden wij maximaal controle op het gehele proces met als resultaat een eindproduct waar we 100 procent achter kunnen staan.

Profiteer bij Bunk van de hoogste kwaliteit tegen een passende prijs. Tevens hebben wij ook enkele BE trailers op voorraad. Bel 0180 – 617 988 of mail naar info@bunk.nl.

BE-oplegger-leveringsprogramma

 

Meer over: BE combinatie, BE oplegger, BE-opleggers voorraad.