BE-opleggers voorraad

Direct beschikbare BE-opleggers voorraad

“Klaar terwijl u wacht”

Bij Bunk treft u een standaard BE-opleggers voorraad. Wel zo praktisch wanneer er snel geschakeld moet worden. Op onze website treft u een actueel overzicht van onze BE-opleggers voorraad. Snel en voordelig. Uiteraard is het ook mogelijk om op deze kant-en-klare-modellen het nodige aan maatwerk te verrichten om de BE-oplegger geheel naar uw wensen te maken.

BE-opleggers voorraad

Uw voordeel van onze BE-opleggers voorraad

Snelheid van leveren is uiteraard uw grootste voordeel, echter profiteert u ook van een aantrekkelijk aanbod. Onze BE-opleggers voorraad is zeer scherp geprijsd. Zo krijgt u veel extra laadvermogen tegen minimale kosten.

De BE-opleggers voorraad is soms ingezet als demo-model op beurzen of als voorbeeld in maatwerktrajecten. Uiteraard zijn deze opleggers in keurige nieuwstaat en krijgt u volledige garantie zoals u van ons gewend bent.”

Meer laadvermogen, meer mogelijkheden

Kiest u voor een uitvoering uit onze BE-opleggers voorraad dan profiteert u van maximaal laadvermogen. U vervoert meer in één rit zonder extra kosten voor personeel of grootrijbewijs.
De technische formule van BE opleggers luidt als volgt: het trekgewicht mag maximaal 5x de schoteldruk zijn. Een trekker van 1.880 kg heeft een schoteldruk van 1.620 kg. Dat levert u een trekgewicht op van maar liefst 8.100 kg.
Bent u eerder op zoek naar een specifiek oplossing? Ook daarvoor kunt u bij Bunk terecht. De modellen uit onze BE-opleggers voorraad dienen dan als voorbeeld en inspiratie. Met meer dan 40 jaar ervaring in het bouwen van BE opleggers is Bunk uw betrouwbare leverancier in carrosserie- en wagenbouw.

Bekijk hier onze actuele BE-opleggers voorraad of informeer naar projecten waar op dit moment aan wordt gewerkt. Bel 0180 – 617 988 of mail naar info@bunk.nl.”

BE-oplegger-leveringsprogramma

 

Meer over: BE oplegger, BE-oplegger schuifzeil, gesloten BE oplegger

 .