Gesloten BE oplegger

Een gesloten BE oplegger geef invulling aan uw transportbehoefte

Profiteer van extra laadvermogen

Wanneer uw transportbehoefte vraagt om een groot laadvermogen dan is de gesloten BE oplegger een goede optie. Met een laadvermogen rond de 3000 kg is uw transport gedekt, zonder risico op overschrijding van wet en regelgeving. Met een gesloten BE oplegger profiteert u van het maximale laadvermogen dat u mag rijden met een BE-rijbewijs. Meer dan eens bleek de gesloten BE oplegger een perfect antwoord op vele transportvragen.

Gesloten BE oplegger

Opbouw gesloten BE oplegger

In uitvoering van uw gesloten BE oplegger biedt Bunk een scala aan opties en mogelijkheden. De vraag die bij het bepalen van de opbouw centraal staat, gaat over uw specifieke transportbehoefte. Eenvoudig gezegd: “Wat vervoert u?”. Afhankelijk van die vraag bepalen we samen met u de opbouw van uw gesloten BE oplegger. Geheel afgestemd op uw wens en behoefte. Zo kunnen we uw gesloten BE oplegger uitvoeren met verschillende profielen, betimmering, isolatiepanelen, hydraulische laadklep, koel- en vriesmogelijkheden en vele optionele extra’s.

Combinatie van technieken

Krachtige oplossingen ontstaan door technieken creatief met elkaar te combineren. Met ruim 40 jaar ervaring hebben we inmiddels een flinke aantal gesloten BE opleggers afgeleverd in uiteenlopende soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan de combinatie van een gesloten BE oplegger met een plussysteem of Clixtar, geconditioneerd vervoer of ons eigen doorlaadsysteem EasyLiner.

U kunt zeker zijn van een gesloten BE oplegger die u past als gegoten, uiteraard volgens de geldende veiligheidsnormen en regels met de kwaliteit die u mag verwachten van een ervaren carrosseriebouwer.

Laat ons weten met welk type transport u te maken heeft en tegen welke zaken u aanloopt. Dan formuleren wij een passende oplossing voor u waar u mee vooruit kan. Bel 0180 – 617 988 of mail naar info@bunk.nl. 

BE-oplegger-leveringsprogramma
Meer over: BE oplegger schuifzeil, oplegger BE rijbewijs, carrosseriebouw.