BE-oplegger schuifzeil

Uitvoering BE-oplegger schuifzeil: praktisch en veelzijdig inzetbaar

Ruime mogelijkheden in stijl en uitvoering

Voor schoon en droog transport kiest u voor een BE-oplegger schuifzeil uitvoering. Een betaalbare en praktische oplossing. Zeker wanneer u de ruimte nodig heeft bij het laden en lossen biedt een BE-oplegger schuifzeil grote voordelen ten opzichte van een gesloten laadbak. Wanneer het schuifzeil geheel geopend wordt, geniet u alle ruimte en kunt u van alle kanten in de oplegger. Eventueel met een heftruck of kraan.

BE-oplegger schuifzeil

Bewuste keuze BE-oplegger schuifzeil

Een BE-oplegger schuifzeil is een bewuste keuze, gebaseerd op uw transportbehoefte. Het maakt uw lading in eerste plaats goed bereikbaar wat een groot voordeel is bij het laden en lossen van uw BE-oplegger. Hierdoor is een BE-oplegger schuifzeil breed inzetbaar. Bij Bunk zoeken we naar de meest passende oplossing voor uw transportvraag. Bijvoorbeeld of alleen de zijkanten van de BE-oplegger bereikbaar moeten zijn, of dat u ook van bovenaf wenst te lossen. Een schuifdak of hefdak is dan een goede optie.

Ruime keuze in opties en uitvoering

De BE-oplegger schuifzeil is geheel af te stemmen op uw wens en voorkeur. De toepassing van schuifrongen, planken, kleur van het schuifzeil, laadvloer, groeven, profielen sjorogen, huifplank, ladingblokkeerstang en laadklep vullen we samen met u in. Zo bent u verzekert van een BE-oplegger schuifzeil die past bij uw type transport. Met de kwaliteit en ervaring van Bunk weet u bovendien zeker dat uw BE-oplegger schuifzeil duurzaam en solide is, dus lang meegaat.

Slimme combinaties met bijvoorbeeld ons EasyLiner-systeem bieden u nog meer flexibiliteit. Laad u adviseren en informeren over de laatste technieken en creatieve oplossingen. Bel 0180 – 617 988 of mail naar info@bunk.nl.

BE-oplegger-leveringsprogramma

 

Meer over: BE-opleggers voorraad, gesloten BE oplegger, oplegger BE rijbewijs.