Carrosseriebouw

Ervaren in carrosseriebouw

Profiteer van 40 jaar kennis en expertise in wagenbouw

Carrosseriebouw betreft alles op en achter de cabine. De complete op- en ombouw van uw bedrijfswagens. Van AGF-transport tot oliebollenkraam, bij Bunk hebben we 40 jaar ervaring in carrosseriebouw waarmee we u met gerichte oplossingen, de hoogste kwaliteit en tegen een scherpe prijs van dienst zijn.

Carrosseriebouw

Carrosseriebouw op maat

Eigenlijk is carrosseriebouw of wagenbouw altijd maatwerk. Uiteraard zijn er bepaalde standaard modules, echter worden deze modules in bijna alle gevallen nog aangepast naar de specifieke wensen van het type transport. Uw transport en daarmee uw transportbehoefte verschilt van anderen door verschil in product, werkwijze en situatie. Onze ervaring in wagenbouw, geeft u de zekerheid dat de carrosseriebouw op alle factoren nauwkeurig wordt afgestemd. Zo staan techniek, materiaal en uitvoering volledig in teken van uw ideale oplossing.

Een rijdend reclamebord

Goedbeschouwd is carrosseriebouw het maken van een rijdend reclamebord. Gaat u maar na, uw wagen is continu in beeld op de weg, voor de deur en bij uw klant. Dat betekent de carrosseriebouw een representatief eindresultaat moet hebben. Het gaat om de indruk die u achterlaat. Wij zorgen ervoor dat die indruk goed is. Vakkundig en precies afgewerkt en tot in elk detail verzorgd. Ook voor de lange termijn.

Benieuwd naar carrosseriebouw die aansluit op uw transportwensen? Bel 0180 – 617 988 of mail naar info@bunk.nl.

leveringsprogramma

 

Recent opgeleverde carrosserieën

Kijk voor alle projecten in ons fotoarchief.

 

Meer over: oplegger BE rijbewijs, open laadbak, BE combi oplegger.