BE combinatie

Ontdek de BE combinatie van Bunk

Eigentijdse carrosserie- en wagenbouw

De BE combinatie van Bunk is een eigentijds oplossing in carrosserie- en wagenbouw. Zeker wanneer het gaat om laadvermogen. De regels in de manier van beladen geven u ruimte om met deze transportoplossing maximaal te beladen. Daarnaast zijn er verschillende BE systemen waardoor u niet steeds op uw kilometerteller hoeft te kijken. En omdat elke BE combinatie maatwerk is, profiteert u ook van een maatprijs bij Bunk.

BE combinatie

BE combinatie biedt ruimte

Als u ruimte zoekt in de manier van vervoeren dan biedt de BE combinatie die zeker. Met slechts een BE rijbewijs vervoert u het maximaal aantal kilo’s op een efficiënte manier. Voor welke transportbehoefte u ook een BE combinatie zoekt, Bunk bouwt voor u de best passende uitvoering. Vanuit uw wensen formuleren wij een advies in type en uitvoering, eventueel voorzien van extra opties nagelang het soort vervoer. Van advies tot oplevering profiteert u bij Bunk van meer dan 40 jaar ervaring en vakkundige expertise.

Hoe snel mag u rijden?

Met een aanhangwagen en een gecombineerd gewicht lager dan 3500 kg, mag u op de autosnelweg en autoweg maximaal 90 kilometer per uur rijden. Zit u boven de 3500 kg dan ligt de maximum snelheid op 80 kilometer per uur. Maar met een lege aanhanger is 90 kilometer per uur tergend daar waar het overige verkeer 120 mag. Een zogenaamd Plussysteem biedt de oplossing. Deze kortgekoppelde BE combinatie kan eenvoudig schakelen tussen een voertuig als BE combinatie en een voertuig als laadbak. Kijk bij Plussystemen voor meer informatie.

Meer weten over de BE combinatie van Bunk en uw voordelen. Informeer vandaag nog. Bel 0180 – 617 988 of mail naar info@bunk.nl.

BE-oplegger-leveringsprogramma
Meer over: BE combi oplegger, BE trailers, BE oplegger.