Bezoek Bunk tijdens Transport Compleet

Van 1 tot 3 september wordt in de Evenementenhal Gorinchem de vakbeurs Transport Compleet gehouden. Op deze vakbeurs beleeft u de nieuwste transportproducten, deelt u kennis met collega’s uit het vak en ontmoet u (inter)nationale marktleiders uit de transportwereld. Ook Bunk is aanwezig tijdens Transport Compleet en nodigt u van harte uit op haar stand.

 

In 2013 presenteerden wij de Bunk EasyLiner. Een praktische doorlaadsysteem met zeer veel mogelijkheden in uitvoering en opties. Vorig jaar lieten we u een Pharma opbouw zien. Dit keer presenteren wij een tandemassige BE/CE oplegger. Het bouwen van opleggers is één van onze kernproducten sinds de oprichting van Bunk, ruim 40 jaar geleden. Deze oplegger bouwden wij op maat voor één van onze vaste klanten in de transportsector.

 

De tandemassige BE/CE oplegger  is voorzien van een RTS Kardel-kit, een opgebouwd schuifzeil met schuifdak. De Kardel-kit draagt het certificaat voor ladingzekering en ook de rongbanen en rongen op de oplegger zijn gecertificeerd. De volledig achtersluitende laadklep is van Anteo.

 

Naast de tandemassige BE/CE-oplegger  tonen wij een GDP gecertificeerde Pharma-opbouw op een MB Sprinter. Deze opbouw is een samenwerking met Veba Meditemp, specialist in koel- en klimaatproducten voor geconditioneerd vervoer.

 

Meer informatie over de beurs vind u op de website van Transport Compleet.

Posted in: